Промяна в разпределението в турнирите
#1 Girondins Bordeaux 25.12.2012 14:42
Girondins Bordeaux
1108 Posts
Since 18.07.2010

Предлагам да се промени интервала на регистрацията на отборите в седмичните турнири.Не е нормално в единия да има между 300-400 отбора а другия понякога да не се състои поради липса на 54 отбори.

#2 Removed user 25.12.2012 16:25
Loko pd
373 Posts

Така е, вече е време.

#3 Removed user 25.12.2012 16:32
Spitfires
3087 Posts

И аз това забелязах и няма да е лошо... с по 6 месеца (половин година) да се промение и да видим дали няма да е по-добре така... :)

#4 Removed user 25.12.2012 16:40
Dirt devils
1785 Posts

(y)

#5 Girondins Bordeaux 25.12.2012 18:33
Girondins Bordeaux
1108 Posts
Since 18.07.2010

предлагам отборите от май 2007 до юни 2009 да са в един турнир.отборите от юни 2009 до юни 2011 в друга урна и след юни 2011 до момента на изиграване на турнира в трета урна.

#6 simvol 25.12.2012 19:27
simvol
418 Posts
Since 06.11.2008

До сега в Аматьорския турнир отборите не се записваха, поради липсата на пари и ненужният разход, който са за тях тези участия. Тези, които тепърва ще се регистрират, могат да си позволят вече записването, друг е въпроса дали ще имат изгода от това, или не.

Аз продължавам да съм на мнение, че разделението на турнирите според КК е най-подходящ, понеже по този начин, независимо от дългогодишната регистрация на повечето от отборите в момента, те ще попадат в различни по сила турнири и участници за провеждането им винаги ще има и то балансирано разпределени по брой. Естествено става въпрос за двата най-силни турнира.
Третият трябва да си остане за нови отбори и съм напълно съгласен, че трябва да имат правото да се състезават в него повече от 1 година - 6 месеца или даже година повече.

И друг път е имало подобни теми... и повечето сме на мнение, че трябва да се направят някои корекцийки и там :P . Както е тръгнало, всички дето сме с поостаряла регистрация, ще играем само в Голд турнира, а трябва да се вземат мерки от рано и по този въпрос, за да не станат излишни другите два турнира.

Имаше хубави предложения за класификация по рейтинг, но това е величина, която непрекъснато се покачва и рано или късно, пак много от отборите ще попаднат под един знаменател. За това и съм на мнение, че класификацията трябва да бъде на базата на променлива величина, която е КК.

Ако се търсят около 300 участника за Голд турнира, то е видно от класацията по КК, че всички с 4 или повече клуб. коеф. сформират тази бройка.

За сребърният турнир остават останалите около 130 отбора с по-малко от 4КК, + онези, които са без точки, но със стари регистрации.

За аматьорският турнир (ако се направи на 2 години от рег.), това означава, че има възможност да увеличи широко обхвата си и значително по-лесното да присвои участници в себе си.

Но... варианти много. Хубаво е, че админът направи тези турнирчета за нас. Само дето някои от въведенията не винаги са съобразени със страничните ефекти, и в последствие се нуждаят от леко доизпипване. Такъв е и този случай - не е отчаяно необходимо, но би било добре да има промяна.

Весели празници! (d)